Női Önismereti Kör
dr. Tóth Rékával

Ha tudatos nő vagy,
aki kész beleállni a női erejébe,
ez neked szól!

Fejleszd egyszerre a ragyogó nőiességedet,
az önbecsülésed és éld meg a női erődet

Mi lenne, ha nőiesen vonzóvá és magabiztossá válnál, anélkül, hogy üres trükköket tanulnál vagy elnyomnád a valódi önmagad?

Mi lenne, ha úgy élnéd meg a női erődet, hogy nem válnál sem férfiassá, sem erőszakossá?

Mi lenne, ha a női szerepeid megélése (feleség, anya, dolgozó nő, nőies nő, lánygyerek, testvér stb.) örömmel és boldogsággal töltene el, az állandó aggódás és lelkiismeretfurdalás helyett?

Amikor  a mindennapok bedarálják
a különleges nőiességedet…

Nehéz rengeteg szerepben helytállni

Nehéz ma nőként ezer szerepben, gyakran irreális elvárások között helytállni: megértő feleség, gondos édesanya, sikeres  dolgozó nő, vonzó nő… Gyakran érezzük magunkat leterheltnek a feladatok véget nem érő sora miatt, egyensúlyozva különböző női szerepeink között, mindenki kedvére teszünk, közben elveszítve az örömöt. Elcsigázottan igyekszünk megfelelni minden elvárásnak, kicsit bele is szürkülünk az életbe, de nincsen energiánk a valódi változáshoz.

Tényleg erős és elégedett
az "erős nő"?

Lehet az is, hogy  nagyon hozzászoktál ahhoz, hogy mindent pikk-pakk megoldasz, szuperül elintézel, kézben tartasz. „Erős nőnek” tartod magad és a környezeted is megszokta, hogy nincs olyan nehézség, amit ne oldanál meg csuklóból.  

Sokszor észre sem veszed, hogy milyen teherként nehezedik rád ennek a súlya, és mi az ára: elillan a könnyedség, a női lágyság. Túl sokat vagy férfi szerepben, és egyre kevésbé éled meg a nőiességedet, és ez bizony a párkapcsolatra is rányomja a bélyegét.

Elcsigázottan igyekszünk megfelelni minden elvárásnak, kicsit bele is szürkülünk az életbe, de nincsen energiánk a valódi változáshoz.

Nehéz igazán vonzó nőies nőnek lenni, ha állandóan hajtod a mókuskereket

Talán gyakran panaszkodsz arra, hogy nem érzed magad nőnek vagy eleged van a robotpilóta üzemmódból.  Elrohan melletted az élet, nem tudod megélni az örömöket, nincs szenvedély, öröm a mindennapjaidban, csak hajtod a mókuskereket, darálod a tenni valókat. Az örökös cselekvési lázban, aggodalmaskodásban elszürkülünk, láthatatlanná válunk nőként. Eltűnik a nőiességed, nem érzed magad vonzónak, köddé válik a magabiztosságod.

Nehéz megélni a nőiességet, a női erődet,
ha beleragadsz a napi hajtásba

Utolsó vagy a sorban –
„Nem a saját életemet élem”

Lehet, hogy mindenkiről gondoskodsz, törődsz, odaadó vagy. Mindenkiről, kivéve egy fontos személyt, saját magadat. Utolsó vagy a sorban, a férfi, a gyerekek, a család, a barátok, a munka után és pont magadra nem marad energiád. Ráadásul mintha mindenki természetesnek venné a Te erőfeszítéseidet, és nem igazán becsülnek meg érte. Hiányzik az elismerés, és te magad is sokszor elégedetlen vagy saját magaddal, a külsőddel, a közérzeteddel, az életeddel. Gyakran mondogatod, hogy nem a saját életedet éled, de olyan sok mindennek akartál megfelelni, hogy már nem ismered a saját álmaidat és igényeidet.

"A férjem észre sem vesz..."
"Nem tekint rám nőként..."
"Nem bánik velem nőként..."

Amikor már kezdesz lemondani róla, hogy nőként kiteljesedj

Lehet, hogy nincs energiád változtatni és egyre halogatod a fejlődést.

Valószínűleg többször nekilendültél, hogy felébreszted a női vonzerődet és magabiztosságodat, de valahogy nem jött el a kívánt eredmény.

Lehet, hogy belefáradtál a sok próbálkozásba és kezded feladni, hogy megélheted boldogan a női szerepeidet.

Valószínűleg rengeteget tudsz már elméletben hogyan lehetnél vonzó és magabiztos nő, valahogy a gyakorlatba nehezen ülteted át, a mindennapi megvalósítás ütközik akadályokba.

Milyen lesz az életed, a párkapcsolatod, ha továbbra is fásultan, robotpilóta üzemmódban működsz?

Mit gondolsz milyen lesz az életed egy év múlva, ha nem változtatsz?

Hányszor fordult elő, hogy láttál egy sugárzóan vonzó és magabiztos nőt, és azt kívántad bárcsak te is ilyen lennél? A nő, aki ragyog, jól érzi magát a bőrében, önbizalommal teli, eléri a céljait, élvezi az életét, a férfi rajongással veszi körül…

De ez a vágy egyre távolabb kerül és a valóság egyre inkább tele van önváddal, keserűséggel, elégedetlenséggel, ami a párkapcsolatodra, családi életedre is rányomja a bélyegét.

Az idő ketyeg, telnek a napok, hetek, hónapok, az értékes idő, amit önfeledtséggel, életörömmel, boldog kapcsolatokkal tölthettél volna meg ragyogóan vonzó és magabiztos nőként. Helyette versenyt futva az idővel és a teendő listáddal elfásulva csak álmodozol a nőiesség megéléséről vagy erős nőként érzed, hogy valami hiányzik az életedből: a szenvedély, az önfeledtség, életöröm.

Ébreszd fel a benned lakozó női vonzerőt,
önbizalmat és nőies erőt!

Képzeld el, hogy egyre jobban érzed magadat a bőrödben, a férfi is felkapja a fejét a nőies kisugárzásodra

Külső-belső vonzerőd folyamatosan növekszik, a nőiesség átjárja a megjelenésedet is: ott járásodban, mozdulataidban, szemed villanásában. Áthatja nemcsak a kommunikációdat, a lényedet is. Ez elementáris hatással van a férfira is, egyre inkább nőként bánik veled.

Gondolj bele, milyen lenne, ha egyre több önbizalmad lenne az életed minden területén

Gondolj bele, milyen lenne, ha egyre magabiztosabb vagy az életed minden területén?

Képes vagy kedvesen nemet mondani és határozottan kiállni önmagadért anélkül, hogy erőszakossá válnál.

Megtapasztalod a nőiességed lágy erejét, felesleges küzdelmek és csaták nélkül.

Leszámolsz az állandó bűntudattal és lelkiismeretfurdalással.

Megváltozik a saját magaddal való kapcsolatod is: nem kérdőjelezed meg magad, már nem kételkedsz az értékeidben, nem bántod magadat, hanem önmagad leglelkesebb szurkolója leszel.

Felszabadultan és örömmel éled meg a női szerepeidet

Milyen lenne, ha a feleség, anya, dolgozó szerepeidet az állandó bűntudat vagy szorongás érzése nélkül élhetnéd meg? Ha a gyerekeidnek egy vidám, felszabadult anyuka, a társadnak egy vonzó, magabiztos nő lehetnél és munkában is megtalálod a helyed. Sőt, még önmagadra és a kedvenc hobbidra is jut időd.

Úgy válhatsz erőssé magabiztossá, hogy nem kell lemondanod a női lágyságról és kedvességről és nem leszel férfias.

Úgy élheted meg a törékeny nőiességedet, hogy nem kell lemondanod a női erődről.

A nőiességed kiteljesedésével egyszerre élheted meg a női lágyságot, könnyedséget, vonzerőt és azt magabiztos bátorságot, amivel végre olyan életet teremthetsz, amire igazán vágysz.

Képzelj el egy női közösséget, ami felemel, erőt ad és inspirál.

Képzelj el egy olyan női közösséget, ahol a nők elfogadók, megértőek és együttérzőek egymással. Ahol a nők emelik egymást és mindenki abban érdekelt, hogy a másik fejlődjön és boldog legyen az életében. Ahol több leszel a női kapcsolódás és a sorsközösség által.

Az én történetem - dr. Tóth Réka

Félénk kislányból igazi szürke kisegérként indultam neki az életnek. Állandóan szorongtam, folyamatosan kevésnek, elveszettnek éreztem magam. Belső bizonytalanságomat „jókislánysággal” vagy férfias túlteljesítéssel igyekeztem leplezni. Visszatekintve csinos fiatal nő voltam, mégis állandóan férfienergiában voltam, hajszoltam az eredményeket, örökösen bizonyítani akartam, mindenkinek meg akartam felelni. Valami nem működött, egyszerűen éreztem, hogy ez így nem mehet tovább, ez nem az élet, amit élni szeretnék.

A szorongásaim olyan aggasztó méreteket öltöttek, hogy változtatni kellett. Rengeteget tanultam: konfliktuskezelést, békés kommunikációt, önismeretet. Nem volt könnyű, sokszor a környezetem – nem rossz szándékból – visszahúzott, egyedül voltam. Hosszú folyamat volt, évekig tartott, sokszor éreztem, hogy egy helyben toporgok. Rengeteg önsegítő és terápiás módszert kipróbáltam, hiába. Rájöttem, hogy tévúton járok, a gyökeres változáshoz nem elég a mély önismereti munka, hanem olyan eszközökre van szükség, amivel a mindennapokban is meg tudom valósítani a fejlődést.

Még mindig hiányzott valami. Végül egy „szerencsés véletlen” folytán egy olyan támogató közösségbe csöppentem, amit korábban nem tapasztaltam, hiába volt remek családom és szuper barátaim. A közösség bátorítása, elfogadása, hite szárnyakat adott, végre úgy igazán hittem magamban. Ez volt az üzemanyaga a változásomnak, a női közösség ereje volt a hiányzó láncszem.

A nőiesség témája a kisfiam születése után kopogtatott az életemben, át kellett értékelnem a női szerepeimet és szembe kellett néznem ki vagyok nőként. Elkezdtem felébreszteni a nőiesség ragyogó, áramló, játékos, kedves, befogadó oldalát,ami rengeteg szép változást hozott az élembe: növekedett a vonzerőm, sokkal jobban éreztem magam a bőrömben. Élveztem az életet.

Éppen hátradőltem volna, amikor bizony egyre többször méltatlan helyzetben találtam magam. Igyekeztem a rendelkezésre álló eszközökkel megoldani ezeket a szituációkat, de újra és újra csődöt mondtam. A lágy, törékeny nőies oldalam kevés volt ehhez.

Nem halogathattam tovább: a női erőmre volt szükségem: a nőiesség érett, magabiztos, határozott, női tartással rendelkező oldalára. A női erőm megélése hozta el azt a fejlődést, amivel képes lettem igazán kifejezni és képviselni magamat, stabil és egészséges önbecsülést építeni. Olyan életet teremteni, ahol önmagam lehetek és a szeretetkapcsolataim őszinték, tiszteletteljesek és bensőségesek.

Hiszek abban, hogy a nőiességünk kiteljesítéséhez, egy igazán boldog, elégedett létezéshez a nőiesség mindkét oldalára szükségünk van: a kedves lágyságra és női erőre.

Ezért is alkottam meg a női önismereti kört, amivel nemcsak megélheted a női vonzerődet, ami motiválóan hat a férfira, hanem olyan magabiztossággal ruház fel, amivel képessé válsz kiállni magadért, célokat kitűzni és azokat könnyedén, nőiesen elérni. Mindemellett egy olyan támogató, szárnyakat adó női közösség részese leszel, ahova szuper tartozni.

 

ISMERD MEG:
NŐI ÖNISMERETI KÖR DR. TÓTH RÉKÁVAL

Az általam vezetett önismeretű fókuszú női kör segít abban, hogy megértsd a női működésedet, a hozott családi mintáidat a nőiességről, feloldjad az elakadásaidat. A régi, nem működő mintákat egészséges, téged szolgáló működésekre cserélheted, megélheted a saját különleges egyedi nőiességedet.

A Női Önismereti Kör programot olyan tudatos nőknek terveztem, akik változást akarnak az életükben: megélni a nőiességüket, vonzerejüket, magabiztosságukat, és ebbe hajlandóak energiát fektetni anélkül, hogy ezzel túl sok időt töltenének vagy vagyonokat költenének a külsejükre.

Önismereti fókuszú női köreimben egyszerre dolgozunk a női vonzerődön, női önbecsüléseden és a női erődön, hogy valóban azt az életet teremtsd meg, amit szeretnél. Átdolgozzuk A női energiák egységén alapuló módszerem és a női körök erejének segítségével:

HOGYAN MŰKÖDIK A NŐI ÖNISMERETI KÖR?

Női Önismereti Kör, ahol havonta rendszeresen személyes és online workshopon vehetsz részt, egyszerű és hatékony nőiességfejlesztő eszközeket alkalmazhatsz a mindennapjaidban, amelyek működnek és egy felemelő, támogató női közösség tagjaként teheted mindezt.

Az általam vezetett női önismereti kör egyesíti magában:

 • az önismereti körök felismeréseiből fakadó Aha-élményeket, támogató, biztonságos légkörét
 • a női körök felemelő női energiáját, közvetlen kapcsolódását
 • a nőiesség tréningek megoldásközpontú hatékony és praktikus eszközeit, élményszerű tanulási folyamatát.

1. Havi fókusztéma: havonta új Nőiesség téma a belső átváltozásért

Minden hónapnak van egy fókusza:  központi nőiesség témája, ami keretet és fókuszt ad a fejlődésünknek és a havi találkozásainknak.

 • nőiesség transzgenerációs szálainak feltérképezése
 • női felmenőink mintáinak megértése
 • női mintáink átdolgozása, saját személyiségünkre szabása
 • női archetípusok, nőtípusok – ahogyan még sosem közelítetted meg
 • női vonzerő felébresztése, megélése a mindennapokban
 • női szerepeink örömteli és magabiztos megélése
 • egyensúly megteremtése a női szerepeink kapcsán
 • női önbecsülés és önfelvállalást elősegítő gyakorlatok
 • női erő megélése anélkül, hogy férfiassá válnál
 • határhúzás és nemet mondás
 • női érzékiség és a férfi-női vonzalom

2. Havonta Nőiesség Fejlesztő Workshop személyesen (2,5 óra)

Ez egy személyes alkalom, Budapesten találkozunk (de online is részt tudsz venni), amelyben a hónap nőiesség témáját dolgozzuk fel:

 • élvezhető, érthető és kézzelfogható tudást kapsz – interaktív módon átbeszéljük, arra koncentrálva, hogy a tudás valóban beépüljön és képes legyél aktívan használni
 • közösen illetve kiscsoportokban  azonnali nőiesség megélést elősegítő eszközöket próbálhatsz ki, annak érdekében, hogy a Nőiesség fejlesztő Workshop után azonnal képes legyél azt a változást létrehozni, amire igazán vágysz
 • a workshopon bármilyen felmerülő kérdésedet, észrevételedet átbeszéljük, amíg nem tiszta és megnyugtató minden
 • biztonságos, elfogadó és támogató közegben beszélheted meg a témával kapcsolatos tapasztalataidat megélésedet
 • ha éppen nem tudsz személyesen részt venni a Workshopon, online is becsatlakozhatsz
 • ha nem tudsz részt venni a Workshopon, a felvételét bármeddig meg tudod hallgatni, vissza tudod nézni

3. Havonta új Nőiesség Fejlesztő Eszköz

 • a havi Nőiesség Fejlesztő Eszköz elmélyíti a nőiesség témát, és segíti, hogy a gyakorlatban is fejlődést érj el
 • a Nőiesség Fejlesztő Workshop után megkapod a havi Nőiesség Fejlesztő Eszköz pontos leírását PDF formátumban
 • egyszerű és kézzel fogható útmutatást kapsz, hogy mit érdemes tenned és felhívja az esetleges kihívásokra is a figyelmet
 • szokáskövetővel segítünk abban, hogy valóban a mindennapi életed részéve váljon az eszköz és beépüljön
 • fejlődés ünneplése

4. Havonta Kérdezz-Felelek online alkalom (1,5 óra)

 • a program nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati megvalósításra, ezért a gyakorlás közben felmerült kérdések teljeskörűen átbeszéljük
 • személyre szabott megvalósítási tippeket kapsz tőlem és a többiektől
 • gyakorlati megvalósítás tapasztalatainak a megosztása
 • érzelmi támogatás és új lendület adása

5. Messenger-csoport

 • a program belső motorja, a női energiák összekapcsolódása, ahol mindig megoszthatod valakivel a gondjaidat, kihívásaidat, kérdéseidetkapcsolódó közösség
 • ahol hozzád hasonló érdeklődésű körű, kedves, megértő Nők vannak, akikkel élmény beszélgetniinspiráló közösség: kilendítünk a gödörből, cselekvésre ösztökélünk, biztatunk, nem hagyunk magadra, és nem engedjük, hogy lemaradj
 • megtartó közösség: megoszthatod a nehéz és örömteli érzéseidet, osztozunk jóban-rosszban
 • a női közösség éltető erején túl én is jelen vagyok, kérdésekre válaszolok és inspirációt nyújtok

6. Csoportos Coaching (online) kéthavonta

Az egyik leghatékonyabb és legerőteljesebb módszer az egyéni elakadások kezelésére a csoportos coaching-módszer

 • biztonságos keretek között rengeteg új nézőpontot kapsz majd, amik kimozdítanak és elindítanak a változás útján
 • a módszer felszabadító és inspiráló ereje hihetetlen energiákat fog adni Neked, akár a Te témáddal, akár másokéval dolgozol

A Női Önismereti Kör teljes programja

 • Havi fókusztéma: gyakorlatias Nőiesség Fejlesztő Eszközök részletes leírással, útmutatással

 • Havonta Nőiesség Fejlesztő Workshop személyesen Budapesten (vagy online is követheted) havonta a nőiesség, önbecsülés, női erő témájában

 • Havi Kérdezz-Felelek online alkalom – útmutatás és tapasztalatmegosztás
 • Messenger csoport a folyamatos támogatásért
 • Csoportos Coaching (online)  kéthavonta

Elfoglalt és tudatos nőként központi kérdés, hogy mennyi időt és energiabefektetést igényel ez a program? Sokkal kevesebbet, mint amennyit gondolnál.

Lehet, hogy most azt gondolod, hogy nincs nekem időm erre, biztosan napi több órát kell erre a programra szánni. Teljesen meg tudlak érteni:

A módszer lényege a folyamatosság és a rendszeres aktivitás: ne ijedj meg, nem kell egyszerre sokat tenni, hanem inkább pontosan, folyamatosan egy jól körülírt lépést. Ez a lépés egyértelmű és kézzel fogható lesz és kizárólag erre kell fókuszálnod. Az eszközök többsége gyorsan és könnyedén kivitelezhető, nem veszi el az idődet, és a befektetett energia busás megtérül az eredményekben. Nemcsak a nőiességed fejlődik, hanem elkezded a saját életedet élni.

Van időd rá!

A havi találkozások összesen 4 órát vesznek igénybe havonta, az eszközök napi gyakorlása pedig átlagosan 10-15 percet, ezen felül persze annyi időt tölthetsz a tudásanyagokkal, gyakorlással, a női közösséghez való kapcsolódással, amennyit szeretnél.

Egyébként van egy érdekes dolog, ami talán meglepetésként fog érni: ahogyan fókuszált figyelmet teszel a saját fejlődésedre, azt veszed észre, hogy egyszerűen megteremted a minőségi időt a számodra valóban fontos dolgokra és nagyobb élvezetet és könnyedséget tapasztalsz a mindennapos időgazdálkodásban.

Ráadásul a lehető legfontosabb személyre szánod az idődet, önmagadra, ráadásul élvezetes és könnyed formában, remek és inspiráló társaságban. Sokszor látom, hogy egy nő már attól fejlődik a nőies vonzerejében, hogy képes időt szánni magára.

Megérdemled a magadra szánt időt!

Megéri magadra szánni az időt!

Megéri az energiabefektetést!
Te is és a környezeted is fogja látni a változást!

Ömlik ránk az önfejlesztő tudásanyag, le merem fogadni, hogy a te éjjeliszekrényeden is halomba állnak a félig elolvasott könyvek, a lejátszódon a hanganyagok, egyszerűen túlkínálat van, könnyű elveszni és inkább nem csinálni semmit.

Kristálytiszta fókuszra és tudatosságra van szükséged. És persze szuper élményekre

Belső munkára és gyakorlati eszközökre.

Mert a nap végén az számít, amit megteszel önmagadért.

Pontosan ezért adok jól működő eszközöket, amikkel valódi változást tudsz létrehozni. A folyamatot pedig könnyeddé és élvezetessé tettem a női közösség átütő ereje gondoskodik arról, hogy örömteli legyen az úton haladás.

Esetleg az is felmerülhet benned, hogy annyi más fontos dolog igényli a figyelmedet: gyerekek, munka, barátok, háztartás… Talán inkább velük kellene foglalkozni?

Fókusz

Tudatosság

Élmények

Megérdemled,
hogy önmagadért tegyél!

Olyan sokat tettél már mindenki másért, itt az idő, hogy magadért is tegyél. Meglátod, ha a nőiességeddel foglalkozol, az pozitív hatással lesz az összes női szerepedre: az anyaságodra, feleség szerepedre, karrieredre. Ha Te nőként kiteljesedsz, megtalálod önmagad, ragyogsz, a társad, a gyerekeid, barátaid és a  környezeted is boldog lesz.

Ebben a programban úgy fejlődhetsz, hogy nemcsak Te, hanem a családod is gazdagodik: hiszen egy felszabadult, önfeledt, energikus, életteli nőt kap

Szívesen velünk tartanál? Jelentkezz a várólistára!

Ajándékok - könnyedén és hatékonyan a változásért

Női Erő online mini tréning

Ez az online minitréning abban segít, hogyan vedd kezedbe az életedet és hogyan tedd a fókuszt a fejlődésedre. Választ ad arra, hogyan éld meg a női erődet anélkül, hogy erőszakossá, önzővé vagy férfiassá válnál. Támogat abban, hogy egyszerre legyél kedves és erős, együttérző és magabiztos.

"A nőiesség világos és sötét energiái" mini e-book

Hogyan aktiváld a világos és sötét nőies energiáidat, a női kiteljesedés érdekében? A mini e-book segít abban, hogy felébreszd és harmóniába hozd mindkét nőies oldaladat. Ez a megközelítés segíteni fog abban, hogy érezd mikor melyik különleges női energiádat használd.

Nőiesség Megerősítések hanganyag

Szuperhatékony eszköz ahhoz, hogy rövid idő alatt változtass a gondolkodásodon, a hangulatodon, és éld az áloméletedet. Napi néhány perc energiabefektetés és kedves hozzáállás önmagad felé meghozza az eredményeket, kiváló és időhatékony én-idős, önbecsülést támogató eszköz.

Női Önismereti Kör Női Kimenő

Kéthavonta egy kis felhőtlen közös kikapcsolódás vár ránk valamilyen női program keretében. Remek lehetőség a közvetlen beszélgetésre, feltöltődhetsz a hasonló értékrendű és érdeklődésű nőkkel töltött közös időben. Új megközelítésekkel gazdagodhatsz a nőiesség megéléséről

Mennyibe kerül a
Női Önismereti Kör tagság?

Női Önismereti Kör

Havi tagság
19.990 Ft/hó
 • Havi fókusztéma
 • Gyakorlatias Nőiesség Fejlesztő Eszközök
 • Nőiesség Fejlesztő Workshop (személyes/online)
 • Havi Kérdezz-Felelek online alkalom
 • Messenger csoport
 • Csoportos Coaching (online) kéthavonta
 • Női Erő online mini tréning
 • Hogyan aktiváld a női világos és sötét energiáidat? mini e-book
 • Nőiesség Megerősítések hanganyag
 • Női Önismereti Kör - Női Kimenő

Női Önismereti Kör - VIP

Havi tagság egyéni konzultációval
28.990 Ft/hó
 • Havi fókusztéma
 • Gyakorlatias Nőiesség Fejlesztő Eszközök
 • Nőiesség Fejlesztő Workshop (személyes/online)
 • Havi Kérdezz-Felelek online alkalom
 • Messenger csoport
 • Csoportos Coaching (online) kéthavonta
 • Női Erő online mini tréning
 • Hogyan aktiváld a női világos és sötét energiáidat? mini e-book
 • Nőiesség Megerősítések hanganyag
 • Női Önismereti Kör - Női Kimenő
 • Havi 50 perces egyéni konzultáció online Rékával

Létszámkorlát: maximum 20 fő

A Női Önismereti Kör személyes jellege miatt egy kis létszámú exkluzív csoport: ez a személyes fejlődés és a bizalmas légkör megteremtésének záloga.

Fontos, hogy a csoportban már most több hely elkelt, így a körbe csak néhány új tagot tudok befogadni, 20 főnél lezárom a csatlakozást.

MEGHÍVÓ:
Nyitónap - Ünnepeljük a nőiességünket!

Ha elindulunk az úton, az már méltó ok az ünneplésre. Új élet kezdődik!

Női Körünk útnakindulása alkamából együtt töltünk egy délutánt, megismerkedünk, kapcsolódunk egymáshoz és a nőiességünkhez is. Kitűzzük a személyes egyéni célokat és fejest ugrunk az élményekbe.

Dátum: 2024. június 22. szombat 14:30 – 17:30
Helyszín: Budapest 11. kerület (a pontos helyszínt a e-mailben küldjük el a Kör tagjainak)

A Női Önismerti Kör nyitóalkalma 2024. június 22. szombat, ne maradj le róla, egy ideig nem lesz lehetőséged csatlakozni.

Szívesen csatlakoznál a Női Önismereti Körhöz?
Nagyon örülök! Így tudsz jelentkezni:

Először egy telefonos beszélgetésben egyeztetünk, és ha mindketten úgy látjuk, hogy érték számodra a körünk, akkor:

 • megküldöm a meghívót a nyitónapunka
 • hozzáférést kapsz az anyagokhoz
 • meghívót kapsz a Messenger csoportba
 • megküldöm a csatlakozási oldalt, amelyen be tudod fizetni az első havi díjat

és NAGYON ÖRÜLÖK NEKED! 🙂

Nagyon nagy örömmel várom a jelentkezéded itt:

Kérdések és Válaszok

A személyes Női Önismereti Kör Workshopokat élőben közvetítjük, illetve felvételt készítünk mely, workshop után korlátlan ideig visszanézhető. A program további szolgáltatásai pedig eleve online formában elérhetőek.

Természetes, hogy olykor akadályoztatva vagy a személyes részvételben, ilyenkor lehetőséged van online csatlakozni vagy megnézni utólag a felvételt. A nőiesség fejlesztő eszközt mindenképpen megkapod emailben, illetve a Kérdezz-Felelek alkalmon tisztázhatjuk az esetlegesen felmerülő kérdéseidet, illetve én is szívesen segítek. Nem hagyom, hogy lemaradj:)

A program 2024. június 22. napján indul egy nyitóalkalommal, ahol ünnepeljük a nőként való megújulásunkat, a személyes részvételű Női Önismereti Kör workshopok pedig 2024. júliusától minden hónap első szombatján délután kerülnek megtartásra.

Amikor a bankkártyáddal tudod kifizetni a havi díjat weboldalon úgy, hogy rendszerünk automatikusan levonja tőled a havidíjat minden hónapban. Ez Neked is kényelmes, nem kell észben tartanod és időt töltened havonta az átutalással.

Igen, bármikor indokolás nélkül lemondhatod, írásban az info@drtothreka.hu emailcímen. A lemondást követően a rendszer nem számolja már fel a havidíjat.

Ezen a ponton két választásod van:

Nem teszel semmit, halogatsz és tovább szenvedsz a leterheltségtől, a mindennapok mókuskerekétől. Folytatod a panaszkodást, hogy elillant az öröm, a szenvedély az életedből és a férfi sem bánik veled nőként. Továbbra is igyekszel minden elvárásnak megfelelni, a bűntudat és lelkiismeretfurdalás állandó társad, hiszen az a megélésed, sehol nem tudsz igazán jól teljesíteni. Valami hiányzik, és ez az űr évről, évre súlyosabban nyomja a szívedet…

Vagy jelentkezel a Női Önismereti Kör Programra, ahol végre önfeledten élheted meg ragyogó nőiességedet, magabiztosan éled azt a nőies létezést, amire mindig is vágytál. Különböző női szerepeidben (anya, feleség, karrier, önmegvalósítás, tágabb család) könnyedén és szeretettel kapcsolódsz és megkapod azt az elismerést és megbecsülést, ami az értékeid alapján megillet. Önbizalommal telten nézel a tükörben és tudod, hogy az utadon vagy. Tudod, hogy egy olyan női közösség része vagy, ami elismer, elfogad, támogat és felemel.

Remélem találkozunk a
Női Önismereti Kör Programban!