Párkapcsolati mediáció, párkapcsolati tanácsadás, családi konfliktuskezelés

Célom, hogy a párok, családok tudatosan, folyamatosan fejlődve erősítsék a közöttük lévő köteléket, hogy megőrizzék a boldog pillanatokat, és leküzdjék a nehézségeket.

Párkapcsolati tanácsadás, mediáció – bővebben itt olvasható

A mediáció és a párkapcsolati tanácsadás eszközrendszerét alapulvéve alakítottam ki szolgáltatásaimat, hogy a legelső konfliktustól az esetleges mély válságokig tudjam segíteni a párokat.

Családi konfliktuskezelés – bővebben itt olvasható

Nemcsak párok, de egyéb családtagok, (pl. szülő- (kamasz) gyerek, anyós-meny, testvérek stb.) közötti konfliktusokban is sikerrel használható a mediáció módszerre, mely az együttműködésre, megértésre építve keresi a békés megoldásokat.

Különleges ajánlataim itt találhatóak

Az élet nagy fordulópontjai (házasság, gyermek születése, házassági évfordulók) sem múlhatnak el párkapcsolati tudatosság, fejlődés nélkül, hiszen ez életmentő lehet a boldogság, harmónia megőrzésében.

Válási mediáció és szülői együttműködést erősítő mediáció -bővebben itt olvashat róla

Van, hogy a párok már a különélés eldöntése, a kapcsolat végső megromlása után kérnek segítséget, amikor a békés lezárásra, elköszönésre van szükség. Hiszen a kapcsolat békés, tiszteletteljes lezárása nemcsak az elengedésben, a mélyebb sebek elkerülésében segíthet, hanem egy olyan együttműködő viszony kialakításában amely életbevágóan fontos lehet, főként ha párnak gyermeke van.

Keressen bátran ha kérdése van, vagy időpontot szeretne kérni a tothreka8000@gmail.com e-mail címen vagy telefonon: Tóth Réka 70/418-5144.