Jegyeseknek, nászutasoknak, kisbabásoknak, várandósoknak, házassági évfordulóra, lánybúcsúra

Személyes misszióm, hogy a jól működő párkapcsolatoknak is szüksége lehet egy kis támogatásra, kívülálló szemével történő rátekintésre. Az a tapasztalatom, hogy a hosszú távon jól működő párkapcsolatok jövője nemcsak a megfelelő párválasztáson, szerelmen, szereteten, hanem a tudatos fejlődésen, folyamatos építkezésen is múlik.

Ezeket a különleges ajánlatokat azoknak a pároknak alakítottam ki, akik vagy a kapcsolat elején állnak, vagy valamilyen változás áll be az életükben (gyermek születése, költözés, életkörülmények jelentős változása), illetve akiknek jól működik a kapcsolatuk, de szeretnék ezt hosszútávon is megőrizni.

Lássuk akkor a csomagokat:

1.Kötelékerősítő workshop esküvő előtt/mézeshetek után

Esküvő előtti/nászajándék párkapcsolati ajándékcsomag – hogy a mézeshetek örökké tartsanak:

Önismeret, a társunk ismerete, szeretetnyelvek, igényeink kifejezése, közös célok kitűzésének fortélyai, felkészülés az élet fordulópontjaira, esetleges buktatóira, konfliktuskezelés alapjai, hogyan szeressük jól a másikat, családalapításra való felkészülés csupa olyan kérdés, amely elsikkadhat az előkészületek közepette.

Az esküvős csomag ára: (kétfajta csomag)

Ajándékkártyán is igényelhető, ajánlom a vendégek figyelmébe, hiszen mi lehet szebb ajándék egy esküvőre, mint a szerelem megőrzése, párkapcsolatunk folyamatos ápolása. Hiszek abban, hogy a boldog párok is töltekezhetnek, illetve újabb ismereteket meríthetnek a párkapcsolati coachingból.

2. Lánybúcsús csomag

Habkönnyű játékos, könnyed hangulat, sok nevetéssel, egy pohár pezsgő társaságában, néhány érdekes párkapcsolati feladattal, kvízzel fűszerezve. A csapat igényeihez igazodva lehet kicsit komolyabb, meghittebb vagy viccesebb, a fókusz lehet a menyasszony lányos élményein, illetve a lányos csapaton, barátságokon, vagy az ifjú pár történetén, párkapcsolatán. A Ti döntésétek, hogy a feladatok közösek legyenek, vagy az ara legyen a középpontban. Célom, hogy minél inkább személyre szabott legyen a menyasszonyra és barátnőire, ezért előzetes egyeztetést igényel, mind a feladatok, érdeklődési kör, egyéb különleges információk tekintetében.

Külső helyszínre is kérhető Székesfehérvár és vonzáskörzete területén.

A lánybúcsús csomag ára: kérj egyedi ajánlataimat, ami résztvevők számától és az időintervallumtól függ.

Ajándékkártyán is igényelhető, a végén az arának kiadott oklevél az én ajándékom.:)

3. Kötelékerősítő csomag kisgyermekes pároknak

Hatalmas közhely, de a saját bőrömön is tapasztaltam, a gyermek születése után MINDEN megváltozik. A megváltozott életstílus, szerepek, körülmények, feladatok olyan kihívás elé állítja az újdonsült szülőket, melyet sokszor nehéz megugrani egyedül, támogatás nélkül. Személyre szabott kisgyermekes csomagomban szó lesz a szülés utáni érzelmi zűrzavarról,megváltozott igények kommunikálásáról, konfliktuskezelésről, munkamegosztásról, segítségkérésről és annak elfogadásáról, egy új életstílus, újragondolt életcélok kialakításáról.

Abban segítek, hogy ebben a gyönyörű, de kihívásokkal teli időszakban is utat találjatok párként is egymáshoz, támogatva egymást a szülővé válás rögös útján, illetve, hogy az új konfliktusokat megnyugtatóan békés úton kezeljétek, hogy minél közelebb kerüljetek egymáshoz, és minél jobban élvezzétek a családdá válást.

A friss szülős csomag ára: bruttó 15.000,- Ft (90 perc) (online is)

Ajándékkártyán is igényelhető. Babalátogató ajándéknak is kiváló, a pár biztosan értékelni fogja az a pár órás kettesben töltött időt. 🙂

4. Felkészülés az új kötelékre: babaváró csomag

Azt mondják a gyermek érkezésére nem lehet felkészülni, én mégis arra bíztatok mindenkit, hogy érdemes kicsit előre dolgozni, tudatosítani a kapcsolat rejtett erőforrásait, kincseit, átbeszélni kinek milyen elképzelései vannak a család születésével, illetve a szülői szereppel kapcsolatban. Bár sok váratlan tényező akadhat a kicsi születésével, az biztos, hogy a párkapcsolati szempontból is előre tervező, felkészült párok előnyben vannak az esetleges nehézségek leküzdésénél illetve a családi boldogság, új típusú örömök mélyebb, tudatosabb megélésében.

A babaváró csomag ára: bruttó 15.000,- Ft (90 perc) (online is)

5. Megújuló kötelék: évfordulós ajándék

A közhiedelemmel ellentétben, nem akkor érdemes tanácsadóhoz/szakemberhez fordulni, ha komoly gond van. Érdemes akkor is rá-rátekinteni a életünkre, kapcsolatunkra ha éppen úgy érezzük jól mennek a dolgok, vagy csupán apró nézeteltéréseink vannak. Tapasztalataim szerint a párkapcsolatok terén legalább olyan nagy szerepe van a megelőzésnek és a tudatásságnak, mint az egészségügy terén. Azok a párok, akik odafigyelnek egymásra és a kapcsolataikra, nem félnek segítséget kérni, hatalmas előnyben vannak a boldogság hosszútávú elérésében.

Mondhatnám, hogy olyan, mint egy szűrűvizsgálat, de azzal nem csinálnék kedvet, inkább egy lélek-wellness program, ahol nyugodt körülmények között elbeszélgetünk, az aktuális dolgokról, kihívásokról, célokról. Garantáltan többet megtud párjáról, önmagáról, új utakat fedezhetnek fel egymáshoz, minőségi időtöltésnek is kiváló. Ajánlom abban az esetben is, ha valami nagy horderejű változás, stressz, krízis jelent meg a pár életében.

A párkapcsolati rutinszervíz csomag ára: bruttó 15.000,- Ft (90 perc)

Szeretettel várom az újdonságra nyitott, fejlődni vágyó párokat.

Profilomba illő elképzelés esetén nyitott vagyok egyéb eseményeken, utazásokon, elvonulásokon, előadásokon közreműködni, egyeztessünk a tothreka8000@gmail.com e-mailcímen.

Jelentkezzen most, kérjen időpontot, illetve ha bizonytalan, hívjon fel, írjon emailt (minden üzenetre válaszolok):

Tóth Réka: 06/70-418-5144, E-mail: tothreka8000@gmail.com